Realisaties

 

Badkamer in marmerlook


Deze badkamer met inloopdouche en bad afgewerkt met marmer look tegels. De vloer is geparketeerd en het badkamermeubel is recup een aangepast voor wastafels.

 

Badkamer deels betegeld


Bij deze badkamer werd er geopteerd voor enkel de douchecel en hang wc te betegelen. Rest van de badkamer blijft in de witte bezetting.

Badkamer deels betegeld
Badkamer deels betegeld

 

Hang toilet in retro stijl


Deze mensen opteerden voor een hang toilet in retro stijl. Voor de vloer alsook voor de muren werden retro tegels gebruikt. Daarboven werd hier gekozen voor een handenwasser in blauwe steen.

Badkamer beperkte ruimte

In deze badkamer met beperkte ruimte zijn we er toch in geslaagd zowel een bad als een hangtoilet te plaatsen. Het hangtoilet kan ook vervangen worden door een douche of inloopdouche. Voor deze werd een gyprocwand geplaatst, verstevigd, waar we ons lavabo meubel met spiegel konden voor plaatsen.

Kleine nieuwbouw - Tuinhuis

Bij dit project werd een nieuwbouw tuinhuis gezet; inclusief open zithoek perfect voor warme zomeravonden afgewerkt met eiken balken.

Volledige renovatie - Achterbouw

Bij dit project betrof een volledige renovatie gedaan van een benedenverdieping van een rijhuisje. Hier werd alles gestript van A tot Z en de achterbouw volledig afgebroken.

Speciale bij dit project is de badkamer met ingebouwde nis voor shampoo en dergelijke te plaatsen, deze nis kan eventueel ook uitgerust worden met verlichting.

Hierbij enkele foto's van voor en na de werken.